Rodzaje panierów
Kolorowe paniery.
Kolorowe paniery gotują się z mąki pszennej przy użyciu naturalnych barwników spożywczych. W rezultacie, przy smażeniu produkty pokrywają się chrupiącej panierką, nabywają ładny różowy kolor. Państwo może przeprowadzić indywidualne zamówienie bułki tartej z tamtym kolorem, który jest wymagany do produkcji. Oferujemy naszym klientom możliwość wyboru dogodnych dla nich frakcji od 0,5 do 4 mm.
Panierka "Nasycona żółta"
Kod 2
frakcja 0-2mm
Przedstawiamy panier "Nasycony żółty" Kod 2. On posiada bogaty kolor, przez co wygląd produktu staje się słoneczny i bardzo atrakcyjny. Podczas smażenia tworzy się chrupiąca skorupa i zatrzyma się soczystość produktu.
Panierka "jasna pomarańczowa"
Kod 6.1
frakcja 0-1mm
Panier "jasna pomarańczowa" Kod 6.1 ma małą frakcję i jasny pomarańczowy nasycony kolor. Panier jest idealnym uzupełnieniem do gotowania mięsnych i rybnych półfabrykatów. Pozwala tworzyć się przy smażeniu chrupiącej, delikatnej skorupie, która utrzymuje produkt soczystym i robi go smak idealnym.
Panierka "Kremowa"
Kod 20
frakcja 0-2mm
Przedstawiamy panier, która ma doskonałą barwę kremową, i średnią granulację. Panier "Kremowa"Kod 20 jest idealnym uzupełnieniem do produkcji pysznych, chrupiących półffabrykatów. Podczas smażenia mięsa lub ryby w tym panierowaniu, pojawia się chrupiąca brązowa skorupa, co robi produkt bardzo apetycznym.
Panierka "Pomarańczowa"
Kod 10
frakcja 0-2mm
Jeden z najbardziej popularnych rodzajów krakersów " Pomarańczowy " Kod 10. On łączy w sobie wspaniały jasny kolor i wysoką granulację. Produkt, który jest smażony w tej panierce staje się jeszcze bardziej smaczny zachowuje naturalną soczystość i ma atrakcyjny wygląd.
Panierka "Miodowa"
Kod 42
frakcja 0-2mm
Panier "Miodowa" Kod 42, jest idealnym uzupełnieniem dla produkcji "złotych" półfabrykatów chrupiących mięsnych i rybnych. Podczas smażenia produkt jest uchwycony skorupą, która utrzymuje kulinarne arcydzieło Państwa i nie daje mu palić się przy kontakciet z gorącą powierzchnią.
Panierka "lekko kremowa"
Kod 21
frakcja 0-2mm
Przedstawiamy panier, która ma doskonały naturalny, jasnobeżowy kolor i granulację średnią, doskonale zachowuje niepowtarzalny smak i soczystość półfabrykatów. Podczas korzystania z bułki tartej "lekko kremowej" Kod 21, produkt uzyskuje niepowtarzalny smak i atrakcyjny wygląd.
Panierka "Delikatna pomarańczowa"
Kod 4
frakcja 0-2mm
Jednym z najbardziej popularnych rodzajów krakersów " Delikatna pomarańczowa" Kod 4, wyróżnia się jej delikatnym pomarańczowym kolorem i jest idealną dla półfabrykatów z ryb, mięsa wieprzowego i mięsa z kurczaka, i warzyw.
Panierka "Classic"
Kod 9
frakcja 0-2mm
Jednym z najbardziej popularnych rodzajów krakersów jest "Classic" Kod 9. On łączy w sobie atrakcyjny naturalny kolor chlebowego miękiszu i tworzy chrupiącą skorupę.Produkt w panierce jest po prostu doskonałym, utrzymuje soczystość i jest apetyczny i atrakcyjny na wygląd.
Panierka " Cytrynowa "
Kod 19
frakcja 0-2mm
Panier " Cytrynowa " Kod 19 jest idealnym uzupełnieniem dla produkcji złotych, chrupiących mięsnych rybnych półfabrykatów. Wyróżnia się naturalnym kolorem cytrynowym i granulacją średnią. Za pomocą tego produkcja Państwa zachowuje wszystkie najlepsze smakowe jakości i staje się bardzo apetyczną na wygląd.
Panierka "jasna pomarańczowa"
Kod 7
frakcja 0-4mm
Przedstawiamy panier "jasna pomarańczowa" Kod 7, która ma doskonały jasny pomarańczowy kolor i granulację raczej grubą. Ta panier jest idealnym uzupełnieniem do produkcji mięsnych chrupiących półfabrykatów. Podczas smażenia mięsa w tym panierowaniu pojawia się apetyczna skorupa, która zachowuje soczystość i nie da mu palić podczas kontaktu z gorącą powierzchnią.
Panierka "Firmowa"
Kod 5
frakcja 0-2mm
Przedstawiamy panier "Firmową" Kod 5, która jest bardzo zapotrzebowana wśród konsumentów, ponieważ ma wystarczająco jasny i atrakcyjny kolor i nadaje się do wytwarzania różnych rodzajów produktów. Kulinarne kreacje Państwa będą jeszcze smaczniejsze, zachowując naturalne bogactwo stworzone przez samą naturę.